Coaching

Achtergrond, opleiding en ervaring zijn componenten die in belangrijke mate bepalen hoe we functioneren. 

Wij kunnen u helpen bij het vergroten van uw inzicht in de kwaliteit in uw eigen functioneren en de invloed die u heeft op het gedrag van de mensen in uw omgeving. Dit geldt natuurlijk ook voor uw teamleden en of medewerkers.

Coaching is een werkwoord. Het is een gestructureerde manier om inzicht te krijgen in de gevolgen van je eigen gedrag. Dit inzicht verkrijg je doordat je onder professionele begeleiding zelf analyseert hoe je in bepaalde situaties functioneert en reageert en wat de gevolgen van die gedragingen zijn. Door deze nieuwe kennis in de praktijk van alle dag (privé en zakelijk) bewust te gebruiken verschaf je jezelf inzicht in het waarom het gaat zoals het gaat. Als je ten slotte in staat bent je sterkte en zwakte op het juiste moment goed in te zetten dan ben je in staat te leren en je eigen situatie actief te beïnvloeden

Voor wie is coaching zinvol? Coaching is alleen effectief voor mensen die zich actief willen ontwikkelen. Hun ‘conditie’ willen verbeteren. Personal coaching is voor mensen die een bepaalde manier van reageren van zichzelf zat zijn. Mensen die aan zichzelf willen werken. Coaching is niet voor niets een werkwoord.

Op het persoonlijke vlak kunnen wij u of uw team leden ook een volledig coaching traject aanbieden waarin wij de coachee begeleiden om inzicht in zijn of haar eigen gedrag te krijgen en de coachee begeleiden om bepaalde valkuilen achter zich te laten.

Heleen Stork is lid van de orde van  beroeps coaches (NOBCO) en kan een dergelijk project professioneel ondersteunen.

Voor vragen of advies:

Heleen Stork, 06 5153 4922, heleen@storkrecruitment.nl

Om terug te keren naar HR Management, klik hier: HR Management


                                                                                                        

Stork HRM | |We fuel the growth of your organisation